Kajian keberkesanan penuaian air hujan di bangunan pejabat, Jabatan Pengairan dan Saliran daerah Bera - Zurainah Mohamed Said, 1982- , author; Kamarul Azlan Mohd. Nasir; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011