Penggunaan siri fourier dalam penyelesaian persamaan terbitan biasa peringkat kedua - 506503 Goh, San San; Zainal Abdul Aziz, supervisor; Fakulti Sains (2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000