Kajian keretakan papak akibat kekurangan tetulang : satu kajian kes - Ahmad Nizamuddin Rosnan, 1987- , author; Mushairry Mustaffar, upervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Ukur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011