Aplikasi enapcemar sebagai gantian tanah bagi tumbuhan hiasan [electronic resource] - Nurul Fathehah Ahbarruddin, 1987-, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011