Carbonation of geopolymer concrete [electronic resource] - Noor Haida Md. Salleh, 1988- , author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011