Corak pemilihan pengguna antara jenama dan teknologi dalam pembelian barangan elektrik - 506534 Siti Zaharah Mohd Mailan; Abu Bakar Hamid; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010