Subgrade improvement by using liquid chemical soil stabilizer [electronic resource] - Muhammad Faiz Razali, 1988-, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011