Aplikasi terus blok konkrit terubahsuai permukaan bawah pada subgred - Nurfaeizah Razali, 1987-, author; Hasanan Md. Nor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011