Sustainability of a river system : a case study of Sungai Pengeli Kota Tinggi, Johor - Mastura Bujang, 1988- , author; Ayob Katimon; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011