Hubungan antara keberkesanan program latihan anjuran KPM dengan faktor persekitaran kerja yang mempengaruhi pemindahan latihan di kalangan guru - guru di Daerah Pasir Gudang - 506696 Nadia Dolzakipi; Moktar Abd. Aziz, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010