Keberkesanan liquid chemical soil stabilizer sebagai penstabil tanah pada subgred jalan - Hafizul Hassan, 1989-, author; Salihuddin Radin Sumadi, supervisor; Mohd. Rosli Hainin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011