Real time motion detection and tracking using a webcam [electronic resource] - Wan Haszerila Wan Hassan, 1988- , author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011