Formation of graphene by polymer derived method - Yulianto Iskandar Zulkarnain, 1989-, author; Al-Obaidi, Nihad K. Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011