Clock routing using binary particle swarm optimization (BPSO) - Voon, Wee Sun, 1988- , author; Zulkifli Md Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011