Peranan organisasi dan kesannya terhadap pembangunan kerjaya pekerja di Malaysia Airlines Cargo Sdn. Bhd. KLIA - 506915 Ainunnadzrah Mohd. Ali; Husain Mahmood, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010