Development of end node for wireless body area network (WBAN) - Tan, Wei Kee, 1988-, author; Sharifah Hafizah Syed Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011