Implementation of single phase full bridge unipolar pwm inverter using microcontroller PIC18F4331 - Sezu Pathy Muthu Karippen, 1987- , editor; Shahrin Md Ayob, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011