RFID security management system - Rashidah Ghazali, 1989- , author; Herlina Abd. Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011