RFID security management system [electronic resource] - Rashidah Ghazali, 1989- , author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011