The effect of zeolite on lime-stabilization on the artificial organic soil at 50 degree celcius - Kan, Jing Hui, 1988-; Khairul Anuar Kassim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011