Characterization of normal and pathological breast tissue using A-mode ultrasound - Siti Nor Zawani Ahmmad, 1988-; Ismail Ariffin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011