Passive upper- limb exoskeleton robot for hand rehabilitation of stroke patient - Hisyam Abdul Rahman, 1988-; Rosbi Mamat; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011