Interleaved boost DC-DC converter with large conversion ratio - Ismail Ibrahim, 1988-, author; Ahmad Saudi Samosir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011