Discharge detection using ultrasound - Nadiah Kamaruddin, 1988-, author; Nor Asiah Muhamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011