Interfacing of USB device with labview - Nur Syifa Zainal Abidin, 1988-, author; Camallil Omar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011