The acoustical characteristic of audible arabic alphabets sound - Nur Ayuni Shamsul Bahri, 1987- , author; Mohamad Ngasri Dimon, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011