New chemical for lighting air terminal capturing capability enhancement - Noraini Abdul Samad, 1988- , author; Hussein Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011