Development of microcontroller based driver for cmos linear image sensor - Foo, Sze Yean; Norhafizah Ramli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011