Study on probability distribution of energy consumption at UTM's residential college - Nor Amira A. Bakar, 1988-, author; Md. Pauzi Abdullah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011