Flood detector system - Noorfadilah Ibnihajar, 1987-, author; Yahaya Md. Sam, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011