Wireless pulse oximeter network - Norsaradatul Akmar Zulkifli, 1988- , author; Fauzan Khairi Che Harun; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011