Development of wireless sensor node for intruders detection - Norfatin Akma Elias, 1989-, author; Nurul Mu'azzah Abdul Latiff, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011