Automated clothes folding machine with Dot-Matrix LED Display - Chin, Yuen Ho, 1987; Mohd Ridzuan Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011