Design eight bits microprocessor udsing VHDL [electronic resource] - Albert Anak Sobin, 1988- , author; Izzeldin Ibrahim Mohamed Abdelaziz, supervisor (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011