Detection of muscle and simple movement - Nazarudin Idris, 1987- , author; Harun Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011