Modelling of MEMS Fabry Perot pressure sensors - Nabil Fahmi Azizan, 1988- , author; Nor Hafizah Ngajikin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011