Fruit recognition based on color features - Muhammad Hasbi Assiddiqi Mohd. Nasir, 1988-, author; Musa Mohd. Mokji supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011