Self localization mobile robot - Gan, Wee Choon; Abdul Rashid Husain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011