Kajian terhadap situasi pelajar kurang upaya dalam penyediaan fasiliti di institusi pengajian tinggi (IPT) [electronic resource] - 507979 Zainurhuda Bachok (2011)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011