Hasil Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM) dan permasalahannya - Tuan Stia Tuan Sulong, 1964-; Kamaruzaman Abd. Rasid; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011