Design of acoustic range finder [electronic resource] - Muhammad Iqbal Zaki Musa, 1988- , author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011