Characterization of underwater propagation [electronic resource] - Ahmad Mustafa Din, 1988-; Norhisham Khamis, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011