Modeling proton exchange membrane fuel cell (PEMFC) using matlab/simulink [electronic resource] - Ahmad Fuad Abdul Aziz, 1989-, author; Ahmad Saudi Samosir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011