Maneuver system of remotely operated underwater vehicle (ROUV) [electronic resource] - Lam, Kong Shen, 1988; Muhammad Arif Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011