Penyelesaian persamaan eliptik dengan kaedah pemisahan pembolehubah dan kaedah beza terhingga - 507562 Hi, Wei Keong; Hamisan Rahmat, supervisor; Fakulti Sains (2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000