Electric go-kart using BLDC motor with speedometer - Mohammad Hadi Harmaini, 1987-; Nik Rumzi Nik Idris; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011