Blood collection meter - Mohammad Tajuddin Asm Nagoor Gany, 1988-; Ab. Rahim Ab. Rahman; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011