Three phase permanent magnet brushless DC motor controller - Mohd. Syafiq Mohd., 1988-; Abdul Rashid Husain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011