Six-rotor unmanned aerial vehicle [electronic resource] - Mohd. Hazeli Rasul, 1988- , author; Abdul Rashid Husain (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011