Automatic guitar tuner - Mohd. Hairedzan Kamaluddin, 1988-, author; Lim, Cheng Siong, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011